Category: DEFAULT

By 9 comments

May 27,  · Kunnia Jumalalle korkeuksissa · Suomen ortodoksinen kanttorikuoro KIITÄMME – YLISTÄMME – RUKOILEMME ℗ Ortodoksisten Kanttorien . Kunnia yksin Jumalalle. Olin kesäyönä hetken hereillä. Luin Matteus 14 jakeita liittyen tapahtumiin myrskyävällä Gennesaretin järvellä, koska tämä kohta tuli illalla mieleeni juuri ennen nukkumaan käymistäni. Ruokintaihme oli juuri takana. Kauniit luontokuvat eri puolilta Suomea ja raikkaat ylistyslaulut tuovat kunniaa Jumalalle. Levitköön laulut eri puolille maailmaa innostaen monia rakastamaan ja palvelelmaaan elävää Jumalaa. DVD sisältää Veikko Ruohotien parhaimpia luontovideoita, joita on kuvattu kymmenen vuoden aikana Suomen kansallispuistoissa. Kesto: 49min Tekstitys: suomi Tyyppi: musiikkivideo. ”Kunnia Jumalalle korkeuksissa”. Toinen suunta on ihmiseltä ihmiselle: ”Maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa”. Ajattelen, että tässä on jotakin yleispätevää, meidänkin joulumme kaksi perussuuntaa: Ylös Jumalan suuntaan ja vaakasuoralla tasolla kohti toista ihmistä. Kun . Olkoon kunnia Jumalalle! Maassa rauha, myös ihmisille olkoon suosio suur, olkoon suosio suur! %: - Nyt riemuiten tänne kiiruhusti tulkaa Adventtilauluja sanomaa näin ilmoittaa: Kunnia olkoon, olkoon Jumalalle Ja maassa rauha, Ja maassa rauha, Ja ihmisille on hyvä tahto myös. 4. Nyt sulle, oi Jeesus, äskensyntyneelle Kunnia. Yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri taivaallinen sotajoukko, joka ylisti Jumalaa sanoen: ”Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maan päällä rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto.”. Me emme voi ottaa kunniaa siitä, mistä kunnia kuuluu yksin Jumalalle. Jumala ei nimittäin anna meille hyviä lahjojaan siksi, että me rukoilemme, vaan siksi, että Hän on meitä kohtaan hyvä. Jumala ei vastaa rukouksiimme korottaakseen meidät rukoilijoina korkeaan arvoon muiden ihmisten silmissä, vaan jotta ymmärtäsimme antaa kaiken. Dec 26,  · "Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto." (Luuk. VKR.) "- Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa." (Luuk. UKR.) Kunnian antaminen Jumalalle on ajankohtainen sanoma ajallemme. Jumalalle kunnia. Raamattu kertoo kymmeniä kertoja kunnian kuuluvan Jumalalle. Viimeisen kerran Ilmestyskirjan lopussa: ”Iloitkaamme ja riemuitkaamme, antakaamme hänelle kunnia! Nyt on tullut Karitsan häiden aika” ().


Sitemap

Heaven Help Us All - Orla Murphy (2) - Wonderous Visions (CD, Album), Czarne Róże - Fantastic Boys - Wakacyjna Miłość (CD, Album), Universal Mind Control (UMC) - Various - RNB Superclub: From Dusk Till Dawn (CD), Cant Sleep At Night - Moose And The Mudbugs - Milk Crate Takeover (Vinyl), Be My Baby - Kovács Kati* - Nem Leszek A Játékszered (Kovács Kati Slágerei / Válogatás 30 Év Legsike, Waiting For The End Of The World, Foolish Beat - Debbie Gibson - Out Of The Blue (Cassette, Album), Tread Water - De La Soul - 3 Feet High And Rising (Cassette, Album), Put On Train - Gene Harris, The 3 Sounds* - Gene Harris The 3 Sounds (Vinyl, LP, Album), Yo Me Moriré - Elvis Crespo - Suavemente (Cassette, Album), Over The Funkin Hill - The Gap Band - Aint Nothin But A Party (CD, Album), Ill Be Gone, Blues At Sunrise - Albert King - Albert Live (Vinyl, LP, Album), A State Of Bliss (Chillout Mix) - Cymatics - EP Collection (File, MP3, Album) Hot Rockin Grind Mad - Gore Beyond Necropsy / Nunwhore Commando 666 - Filthiest Babies Alive!!! / Ki

9 comments

 1. Nir - Reply
  Kunnia sinulle, joka olet näyttänyt meille valon. Kunnia Jumalalle korkeudessa, ja maassa rauha, ihmisille hyvä tahto. Me kiitämme sinua, me ylistämme sinua, me palvomme sinua, me sinua kiitämme sinun suuren kunniasi tähden. Herra, Kuningas, taivaallinen Jumala, Isä, kaikkivaltias. Herra, ainosyntyinen poika, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki.
 2. Vudot - Reply
  Me emme voi ottaa kunniaa siitä, mistä kunnia kuuluu yksin Jumalalle. Jumala ei nimittäin anna meille hyviä lahjojaan siksi, että me rukoilemme, vaan siksi, että Hän on meitä kohtaan hyvä. Jumala ei vastaa rukouksiimme korottaakseen meidät rukoilijoina korkeaan arvoon muiden ihmisten silmissä, vaan jotta ymmärtäsimme antaa kaiken.
 3. Nikogore - Reply
  Vilhonvuorenkatu 11 A 3. krs Helsinki. TV7 Keskus (arkisin klo 9 - 16) Vikapäivystys (klo 8 - 23): Vain häiriöilmoitukset 09 Tekninen tuki.
 4. Mezigar - Reply
  Jumalalle kunnia. Raamattu kertoo kymmeniä kertoja kunnian kuuluvan Jumalalle. Viimeisen kerran Ilmestyskirjan lopussa: ”Iloitkaamme ja riemuitkaamme, antakaamme hänelle kunnia! Nyt on tullut Karitsan häiden aika” ().
 5. Akigar - Reply
  Jumalan kunnia luonnossa Juhannuspäivä, Jes, carpcompkochondblinmest.aniswilchandspunafeasunramadelgess.infoinfo Ajatus, että kaikkien maailmankaikkeudessa olevien elollisten ja elottomien olioiden alkuperä tulisi jostain muusta kuin kaikkitietävästä ja hyvästä Luojasta, on paljon vanhempi kuin Charles Darwinin vuonna julkaisema evoluutioteoria tai keskiajan ja uuden ajan taitteessa.
 6. Dubei - Reply
  Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto! TOIMITTAJAN PALSTA Enkelit lauloivat kunniaa Jumalalle korkeuksissa ja .
 7. Doll - Reply
  Kunnia tarkoittaa yleistä arvostusta ja mainetta, joka voi koskea yksilöä tai ryhmää.. Lähes kaikissa kulttuureissa on erilaisia käsityksiä eri ryhmien tai sukupuolten kunniallisuudesta; on esimerkiksi mieskunnia ja naiskunnia. selvennä Kulttuureja, joissa kunnia on erityisen korostunut, voidaan kutsua kunniakulttuureiksi.
 8. Zumuro - Reply
  Olkoon kunnia Jumalalle! Maassa rauha, myös ihmisille olkoon suosio suur, olkoon suosio suur! %: - Nyt riemuiten tänne kiiruhusti tulkaa Adventtilauluja sanomaa näin ilmoittaa: Kunnia olkoon, olkoon Jumalalle Ja maassa rauha, Ja maassa rauha, Ja ihmisille on hyvä tahto myös. 4. Nyt sulle, oi Jeesus, äskensyntyneelle Kunnia.
 9. Shalkis - Reply
  Arhangelski: Suuri ylistysveisu (Psalloo-kuoro/Raimo Pores). Rahmaninov: Bogoroditse devo (Lumen valo). Turtshaninov: Kunnia olkoon Jumalalle korkeuksissa (Psalloo-kuoro/Raimo Pores). Konsertin on toimittanut Markus Virtanen.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://idbreaktalobsubtlocangileslededysp.info/siomagtarcnovico/war-we-are-bodies-we-are-bodies-cd-album.php